DEEPSKIN

DEEP SKIN Behandlingen passar alla hudtyper från normal, fet, mogen till den allra känsligaste huden.

Först tvättas huden av med Nannic rengöring och ansitsvatten, efter appliceras Nannics härliga special peeling medan den för ligga och verka masseras dekolltage och nacke.

Behandlingen utförs i steg:

Steg 1.Den djuprengörande ABLATORN (blästring):

Med hjälp av ablatorn avlägsnas döda hudceller skonsamt genom att huden "suddas"med ett verktyg som till utseendet liknar en penna, detta sätt att blästra/slipa huden från döda hudceller, ojämnheter är mycket effektivt och förbereder huden för kommande behandlingar. Resultatet med ablatorn/blästringen blir en renare och klarare hud med fin lyster.

Steg 2. Den djupgående INFUSORN:

Öppnar upp microkanaler i huden som gör det lättare och möjligt att effektivt slussa ner aktiva ingredienser djupt ner i huden och på så sätt åstadkomma unika resultat.
Sedan väljs det vilket specialserum som ska slussas ned beroende på vilket område som ska behandlas och vilket resultat som önskas:

Hyaluronic Wrinkle -Stimulerar kollagen och elstin produktionen som behandlar rynkor långsiktigt
Hyperpigmention -Reducering av pigmenteringar
Couperoser -Reducerar rodnader och ytliga kärl
Scars -Reducerar ärr

Efter att båda stegen har utfört appliceras en härlig peel-off alg mask sompassar bäst till din hudtyp. Under verkningstiden får du handmassage.
Behandlingen avslutas med av behadlande dagcreme och spf.

Deep Skin Ansikte 75 min 95.00 Euro

NBE 3000 

 

NBE 3000 är tekniskt komplicerad och resultatmässigt fantastisk.
Behandlingen tar ca 75 minuter. Hudterapeuten och kunden går igenom vilket område /områden som
kunden behöver hjälp med.
Efter det gör vi tillsammans en plan för behandlingen.

RÅD innan behandlingen är att man bör dricka 2 - 4 glas rent vatten. Helst inget bubbelvatten pga av att det innehåller salter som binder vätska i kroppen. 

NBE 3000 handlar om plus- och minuspoler och radiofrekventa vågor.
De pulserande radiovågorna tränger lätt igenom de djupare hudlagren, fettvävnaden och de underliggande musklerna.

NBE 3000 är som detox för huden där bla slagg bryts ned och slussas ut via njurarna, samtidigt som processen sätter igång att stimulera huden att producera nytt kollagen och elastin för att ge spänst och fräschör.

Priset för behandlingen:

Ansikte  60 min 85€   90 min 120€

Kropp    45min 95€    90 min 150€


Den går att använda på kroppen för att reducera celluliter, bristningar och öka spänsten i huden.

 

OBS! Behandling kan ej göras på gravida, de som har epilepsi, diabetes, implantat, pacemaker,njurproblem, leverproblem, hjärtproblem, menstruation (kan ge mer blödning),nya inflammationer, cancer, äter blodförtunnande, eller har metaller i kroppen! (Titanskruvar går)

 

Behandlingsområden:

 

Hudföryngring och lyft
Rosacea och couperoser
Acne
Rynkreducering
Ödemreducering
Slapp hud
Strie och ärr
Fettreducering och celluliter

 


Denna behandling kan komplitteras i samband med NBE Deep Skin för att få behandlingen MAGIC DELUX -SOM KOSTAR 150.00 Euro 90 min .

 

mer info kommer snart...

NBE

 

Efter flera års omfattande tester lanserar nu results 11Cosmetiqann tillsammans med Nannic ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar
NBE finns idag på över 140 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

NBE med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.                      

Effektiv och säker metod
Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
Behandlingarna
Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengörascouperosa och bytas ut. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning.
Behandlingsåmråden:
 • Hudföryngring och lyft
 • Rosacea och couperoser
 • Acne
 • Rynkreducering
 • Ödemreducering
 • Slapp hud
 • Strie och ärr
 • Fettreducering och celluliter
 
 
 
Frågor och svar om NBE 3000
 
1. Vad är NBE 3000 för slags behandling?
NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE 3000 utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar.Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE 3000 är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.
 
2. Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 3000 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.
Sammanfattningsvis: NBE 3000 tillför energi till vävnaden -> energin penetrerar vävnaden upp till 8 cm -> detta aktiverar kroppens kylningssystem -> vilket ökar produktens genomträngningsförmåga -> som renar vävnadenoch ökar metabolismen.
 Belly nbe
3. Fakta bakom maskinen:
NBE 3000 har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.Till NBE 3000 har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan). NBE 3000 är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd av maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.
En skonsam metod som inte bara ger ett bra resultat utan också en mycket avkopplande och njutningsfull stund…I dag har konsumenter helt andra krav på sina behandlingar än de hade för några år sedan. Från att efterfråga olika behandlingar för att uppleva avkoppling, till att vilja ha perfekt resultat – till vilket pris som helst och (nästan) oberoende av smärtgraden. Dock börjar konsumeter bli allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu efterfrågas skonsamma metoder som inte bara ger bra resultat utan också en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE 3000 är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.
 
4. Hur länge har den använts?
NBE har distribuerats av Nannic tillsammans med Cosmetiqann i Sverige cirka ett år (Cosmetiqann och Sverige var först i världen med konceptet) och det finns just nu på många kliniker i Sverige. NBE finns också bland annat i övriga Norden, England, Spanien, Turkiet och Barbados. Den medicinska utrustningen har använts i 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.
 
5. Är behandlingen säker?
NBE 3000 är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
6. För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE 3000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.
 
7. Var på kroppen kan man behandla?
Behandlingar med NBE 3000 kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.
 
8. Bör man förbereda sig på något sätt?
Vid genomförande av kroppsbehandling är det lämpligt att först använda en vårdande peeling och därefter inte smörja in med bodylotion. Detta kan genomföras på de flesta NBE 500 klinikerna som ett tillägg till behandlingen. I övrigt - vara redo för en mycket njutningsfull energigivande massage och total avkoppling.
 
9. Hur går behandlingarna till?
Ansikte: Kunden placeras skönt på en mjuk på en behandlingssäng. Är det första gången rekommenderas grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en Peel-off alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE 3000 behandlingen utförs på rengjord hud.
Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE 3000. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 - 15 min. Därefter får kunden får sätta sig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder som nu har provat NBE 3000 istället för andra "vanliga" ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!Eye nbe
Samtliga NBE 3000 behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Före första behandlingen rekommenderas en mjukgörande peeling och en vårdande mask. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 - 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och "lärt sig vad den ska göra". Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.
Kroppen: Kunden ligger skönt på en mjuk behandlingssäng. Behandlingsområdet rengörs noga för att säkerställa att själva NBE 3000 behandlingen utförs på rengjord hud. Precis som vid ansiktsbehandlingarna kan peeling med fördel användas före kroppsbehandlingar för att förbättra resultatet. Den anpassade behandlingsprodukten masseras in i huden med kraftiga cirklande rörelser. Detta är mycket njutningsfullt för kunden. Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel av dessa behandlingar eftersom behandling med NBE 3000 även löser upp spända knutar. Behandling av magen tar cirka 20 minuter och lår och stuss cirka 40 - 50 minuter.
 
10. Vad är det förväntade resultatet?
I ansiktet är det möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (hudbristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar Strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.
 striae
11. När ser man det slutgiltiga resultatet?
Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5-10 gånger i ansiktet och 10-20 gånger på kroppen.Detta bero bland annat på: hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.
 
12. Är det något man ska undvika efter behandlingen?
Efter genomförd behandling finns inte några restriktioner förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat. Dessa anges på förpackningen.
 
13. Hur länge förväntas resultatet hålla i sig?
Resultatet efter behandling med NBE 3000 kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE 3000 - behandlingar.
 
 
 
 

 Angelas Beauty Base

 

 NYHET !

victus-clinic-logo-300x150

Cellox-20-liten2cellox-20-logo-300x150

Marknadens snabbaste system för smärtfri hårborttagning

Med en större kontaktyta mot huden och med en svepande rörelse kan behandlingar utföras på endast en tredjedel av tiden jämfört med traditionell IPL. En rad andra indikationer kan behandlas – både smärtfritt och säkert – vilket gör Cellox 20 till ett komplett system för skönhetskliniker.

Dessutom tillverkas Cellox 20 i Sverige och varje enhet testas och CE-märks av svenska specialister.

 

cellox 20
Cellox-teknologin – en smärtfri utveckling

Cellox 20 har en kontrollerad puls som byggs upp blixtsnabbt till en säker nivå som bibehålls under en längre tid (se bild). När de skadliga pulstopparna elimineras blir behandlingen både säker och smärtfri. I kombination med ett termo-elektriskt kylsystem minskar risken för smärta även hos känsliga personer.

Mörkare hudtyper

Eftersom Cellox 20 använder en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat. Cellox 20 kan användas även på mörkare hudtyper (upp till hudtyp 6).

Cellox 20 behandlar

 • Oönskad hårväxt
 • Ytliga kärl
 • Rosacea
 • Pigmentfläckar
 • Åldersfläckar
 • Hudförbättring och -föryngring
 • Acne (Extra handtag som tillval) 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   synergi-logo-1500x750-300x150                 synergi-1000x1500-200x300

Med NYA SYNERGI+ behandlas effektivt samtliga hudtyper med fina resultat. Fyra olika tekniker som kan användas enskilt eller i otaliga kombinationer beroende på önskemål och behov. I kombination med Solution by Victus produkter utlovas fina och effektfulla resultat samtidigt som behandlingarna är både behagliga och avkopplande.

 

Deep Wash Technology

Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

 

 

 

 

 

 Active Skin Technology

Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.

Keep It Young Technology

Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

 

 Deep Inject Technology

Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.

 

 


 

 

Cavio-Lipo

http://h24-original.s3.amazonaws.com/83815/12719320-vZB5E.jpgie6delk

Cavi-lipo ger dig möjlighet att skulptera bort fett från din kropp,helt smärtfritt och utan kirurgiska ingrepp. Lämpliga behandlingsområden är b.la midja, överarmar, lår, stuss, haka mm

Fördelarna med Cavi-lipo är många:

- Ingen hudpenetration
- Ingen konvalescenstid
- Snabb och kostnadseffektiv behandling
- Licensierade utövare
- Inga biverkningar

Cavi-lipo är en ny teknik som använder ultraljud för att utplåna fettceller. Metoden lämpar sig för människor med normal vikt till lätt övervikt.

För dig som som redan tappat dina kilon eller håller på att gå ner i vikt med diet, träning eller liknande passar Cavi-lipotekniken perfekt då hela fettceller förstörs vilket sänker risken för viktökning på behandlat område markant.

Behandlingen passar även de som är väldigt aktiva, då vi kan hjälpa kroppen att bli av med vätska som samlats i kroppen.

​Cavi-Lipo är ett alternativ till fettsugning och metoden lämpar sig bäst för de områden och fettdepåer som inte försvinner med diet eller träning. Behandlingen passa lika bra för kvinnor som män.
Varje behandling avslutas med lymfdränage med Next Shape.

För bästa resultat är det viktigt att du följer  våra terapeuters vägledning;  
- 24 h kolhydratstopp före och efter en Cavi-Lipo behandling.
- Minst 30 min träning efter behandling,
- Drick mycket vatten.
- Använd kopping 1-2 gånger om dagen på behandlat område.
- Sköt kost och träning under din kur.

Du tappar minst 1 centimeter per behandling men allra bäst resultat får man när man kombinerar Cavi-Lipo med vakuummassage (Next Shape)

Vad skiljer Cavi-Lipo behandling från annan kavitationsbehandling?
Cavi-Lipo har en patenterad lösning och är marknadens enda maskin som arbetar med frekvensen 25kHz. Den patenterade lösningen distribuerar ultraljudet vinkelrätt vilket ger en effektiv kavitation utan att behöva tillföra onödigt hög effekt.

Det är viktigt att terapeuten arbetar långsamt för att uppnå kavitation. Det tar ca 120 sekunder för en fettcell att sprängas. För man sonderna för snabbt över behandlingsområdet sker ingen kavitation.

 

 


 

Ny behandling med
e-Dermastamp!

Dermastamp e 325x246

Liten maskin med stor effekt!

Nu introducerar vi en ny maskinbehandling – e-Dermastamp(electronic). Detta är en vidareutveckling av den manuella metoden Dermaroller Therapy. Med e-Dermastamp som är ett elektroniskt styrt instrument, kommer vi lättare åt i vinklar och vrår. Med "blixtens" hastighet skapas 900 nålkanaler per sekund, alltid i vertikal vinkel mot hudytan. Dessutom inslussas ett specifikt serum under behandlingen, CIT-solution som med hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och peptider ökar cellförnyelsen i huden och gör den mer spänstig. En riktig "Skin-Booster" som skapar volym! Indikationer är ytligare pigmenteringar och kärlförändringar, lättare ärrbildningar, texturförändringar inkl grova porer, finare rynkor och linjer, anti-agebehandling samt behandling för ökad fukt och lyster. Självklart är e-Dermastamp en CE-märktmaskin och så även alla dess tillhörande delar och komponenter. I behandlingen används sterila nålhuvuden av engångsmaterial.

För bästa effekt och resultat används skräddarsydda TEBISKIN Cytoceuticals-produkter som hemvårdsprodukter.Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är mikroskopisk vilket gör att den allmänna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som ”Full Face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Givetvis används enbart sterila engångsinstrument!

e-DERMASTAMP Full Face 150€

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

 • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)

 • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)

 • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)

 • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)

 • Rodnad hy/Kärl

 • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

 

Acneärr i pannan

Accneärr

Kråksparkar/skrattrykor vid ögonen

Skrattrynkor

 

tebiskin

FÖR ALLA HUDTYPER

TEBISKIN® Cytoceuticals innehåller en kraftfull kombination av aktiva ingredienser som med kliniskt bevisad effekt förebygger och motverkar vid olika hudkonditioner.

 • Acnerelaterat hudtillstånd

 • Rodnadsbenägen/Känslig/Reaktiv hud

 • Pigmentförändringar

 • Åldrad hud (Rynkor/Linjer)

I SAMVERKAN MED BEHANDLINGAR

TEBISKIN® är speciellt designat att samverka med andra minimalinvasiva behandlingar såsom:

 • Kemisk Peeling

 • Mekanisk Hudslipning

 • Microneedling

 • Strålbehandlingar

 • Plastikkirurgi

 • Injektionsbehandlingar
  – Fillers & Botox

 • IPL/Laser
  – Kärlbehandlingar
  – Pigmentbehandlingar
  – Hudföryngring (Fraktionerad Laser)

I SAMVERKAN MED LÄKEMEDEL

TEBISKIN® är ett komplement till traditionella läkemedel. Vid olika hudtillstånd, som t.ex. Acne och Rosacea, kan TEBISKIN® erbjuda förstärkt behandlingseffekt, kortare behandlingstid och allmänt förbättrad hudhälsa. Vid Kortisonbehandling kan TEBISKIN® erbjuda upprätthållande av hudkvalitet och motverka oönskade sidoeffekter.

 

 


 

 

 

Sommarkropp

 

 

 

 NYHET 

Lipo Laser

 
 
LIPO TAPE
 
 
 

 Kroppsskulptering

 

 Fettreducering.

 

 Reducera celluliter

 

 Minska dubbelhakan

Lipo laser kan appliceras över hela kroppen på valfritt problemområde, även i ansiktet och på "dubbelhakan" om så skulle önskas. Lipo laser ger synnerligen snabba och imponerande goda resultat.

Enkelt, smidigt och utan biverkningar.

Så fungerar den!

 

LIPO CELL


Dr Eva Wagnhester från Svenska Hudvårdskliniken kommer snart till oss för att utföra injektionsbehandlingar bla Restylane och Botox. Boka tid på tel 19900
 Annika från Creative Make Up kommer snart hit igen och utför kosmetisk tatuering. Boka tid på tel 19900

 


 

 

Universal Contour Wrap Välkomnar alla!
Behöver du en kick start, omfångs minskning, detoxa dig, reducera celluliter, bli av med det där sista envisa centimetrarna till tex bröllopet, festen eller semestern - välkommen med din bokning!

 

 Uni Countur

 

 

NYHET

NANNIC 3000

Skönhetsbehandlingen som tagit Sverige med storm.Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE Nannic 3000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage och ger snabba, synliga och hållbara resultat

Mera info här.

Fore-efter-13

 

 

Fore-efter-42

 

Fore-efter-32

Fore-efter-42

youtube1

Länk till NBE Nannic 500

(samma Nannic teknik men Nannic 3000 är mera avancerad)

 

1524945_10200982397633193_547521645_n
Annons 480X350
Bare
Decle
EA_PRO_Group_Pyramid_Final_JPG
Exuviance
Loggo
vreloggo rak