JAN MARINI 
 

Är en ledande tillverkare av medicinskt dokumenterad hudvård för den professionella marknaden.  Produkterna håller toppklass både vad gäller kvalitet och resultat. 

 

 

Medicinsk hudvård förbättrar huden utan kirurgiska ingrepp med bla kemisk peeling.

​ Både kvinnor och män i alla åldrar med hudproblem som solskador, rynkor och linjer, pigmentfläckar, sträckmärken, rosacea och acne m.m. har nytta av Jan Marinis effektiva produkter.

Alla produkter är allergigodkända och ej testade på djur.

​Produkter och behandlingar erbjuds endast på salonger och kliniker där hudterapeuten har en vidareutbildning och gedigen kunskap i ämnet. 

Det är stor skillnad på medicinsk hudvård och "vanlig" hudvård som är utformad att passa alla hudtyper.

 

 

 
- Antioxidanter, som till exempel C-vitamin och E-vitamin, har en positiv inverkan på huden. Antioxidanter skyddar huden från fria radikaler och hjälper till vid nybildning av celler och kollagen.

- Retinoider, som A-vitamin, ökar cellförnyelsen och fördröjer nedbrytningen av kollagen, samt bidrar starkt till bildning av kollagen.

- Exfolierande krämer hjälper till att ”ta bort” döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen och på så sätt minimeras också tilltäpptheter.

- Serum, eller koncentrat som en del också kallas, är den mest komprimerade och effektiva hudvårdande produkt som finns. Ett serum har möjlighet att kunna tränga ner djupt i huden och där göra nytta och ge huden en chans att tillgodogöra sig de ämnen, antioxidanter, koncentrat, som vi vill tillföra. Ett serum gör det möjligt att specialisera sin behandling på ett specifikt problem eller önskemål så som pigmenteringar, fuktfattig hud, oren/tilltäppt hud. De gör det också möjligt att på bästa sätt förebygga eventuella åkommor, i form av ett serum kan du bland annat ge extra skydd och hjälpa till att öka din huds kollagenbildning.

Solskyddsfaktor! Solen anses vara det som skadar huden mest och orsakar oönskade hudförändringar. Därför är det viktigt att alltid använda UVA och UVB skydd, framförallt i ansiktet, året runt. Med en bra solskyddsfaktor kan du skjuta upp och förebygga rynkor och pigmenteringar orsakade av solen.

Link http://www.janmarini.com/results/

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED JAN MARINI SKIN RESEARCH

Avancerad hudvård med Jan Marinis professionella produkter som innehåller det senaste inom medicinskt baserad hudvård.

GLYCOLIC PEEL - KEMISK PEELING (alla hudtyper)

Behandlar specifika hudtillstånd som rosacea, acne men även för dig som vill behandla solskador, fina linjer och rynkor, stora porer, grov hudstruktur och hyperpigmenteringar. Glygolsyra peelingen exfolierar och förbättrar hudstrukturen, minimerar fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och pigmenteringar samt behandlar akne.

Den här typen av kemisk peeling skall genomföras efter invänjning av passande Jan Marini Skin Research hemmavårdsprogram* som skall förbereda huden för bättre resultat samt motverka möjliga skador.

Rengöring och preparerande salicylsyragel, högkoncentrerad exfolierande multisyra peeling, individuellt anpassad mask, djupverkande serum/dagkräm samt en avslutande skyddande SPF .

45 minuter  80.00
 
rekommenderas som kur på 4-6 behandlingar. För mer info kontakta salongen.
 

Kemisk peeling utförs ENDAST efter konsultation och med förberedande hemmavårdsprodukter från JMSR.

Rekommenderad hemmavård innan glycolic peel, invänjning ca 4 veckor: 

Skin Care Management System- består av femstegsprogram tex:
 1. Rengöra (Cleanse) -bioglycolic rengöring 

 2. Behandla/Förnya (Rejuvenate) - c-esta multivitamin serum 

 3. Förbättra hudytans struktur (Resurface)-Bioglycolic bioclear lotion

 4. Återfukta(Hydrate) -Transformation face cream

 5. Skydd (Protect) SPF skyddar huden dagtid. -Antioxidant daily face protectant SPF33 

Anti Aging facial (alla hudtyper)

Ett helt nytt koncept inom anti-aging som ger anmärkningsvärd och omedelbar föryngring. Innehåller en mängd kraftfulla antioxidanter med en blandning av Peptider som är en sorts protein som bland annat hjälper kollagenet i huden, läker skador som kommit av solen och gör att rynkor blir mätbart mindre djupa.

Rengöring ,enzympeeling, massage av ansikte, hals och dekolletage, Age intervention mask, avslutande serum/dagkräm/SPF och vårdande foundation .

60 min 75.00

C–ESTA™ multivitamin facial

C–ESTA™ ökar collagenproduktionen och reparerar skador från fria radikaler. Vitaminkicken ger en fastare och slätare hud. C-ESTA™ är resultatet av åratals intensiv medicinsk forskning och innehåller den unika formulan DAE Complex™, och världens första fettlösliga, stabila C-vitamin.

Rengöring, enzympeeling och mask under ånga, massage av ansikte, hals och dekolletage, lätt portömning, C-ESTA™ mask. Avlutande djupverkande serum för ansikte, ögon och läppar/dagkräm/SPF samt vårdande foundation.

60  min 75.00

Enzyme resurfacing treatment 

Behandlingen för dig som har behov av en anti-inflammatorisk, djupare rengöring med läkande egenskaper. Denna effektiva peeling tar bort trängsel i folliklarna, en proteolytisk enzymatisk reaktion löser upp döda hudceller och rengör på djupet. Du kommer att se en omedelbar förbättring av hudens struktur och klarhet.

Rengöring, peeling i ånga, djuprengörande portömning*, massage av ansikte, hals och dekolletage, läkande mask, avslutande djupverkande serum/dagkräm/SPF samt vårdande foundation

 
60 min75.00

EA PRO Group Pyramid Final JPG

 

Elizabeth Arden PRO Produkter

Cosmeceuticals för en utmärkt grundläggande hudvård. Alpha Hydroxy Acids (AHAs) AHA var den första molekylen som startade cosmeceutical-revolutionen för mer än 25 år sedan. AHA är framför allt den bästa av alla cosmeceuticals för att normalisera huden.  Hudförnyelseprocessen går långsammare med åldern, något som ökar synligheten av ojämnheter i huden. Fuktighetsnivån i huden reduceras också med åldern p.g.a. reduktion av hyaluronsyra som binder fukt i de djupare hudlagren. AHA jobbar på två olika sätt: Naturlig kemisk peeling och fuktighetsgivande. Resultatet av att använda AHA är normalisering av huden. Huden får tillbaka sin naturliga fuktighetsnivå och en förbättrad hudförnyelsehastighet, något som igen ger grundläggande hudhälsa.

Behandlingar

Elizabeth Arden PRO-behandlingar - förnya med syra!

En peel-behandling avlägsnar, med hjälp av AHA- och BHA-syror gamla hudceller och orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar även huden till nybildning vilket ger ökad lyster och smidigare hud. Ytligare peeling ger framförallt lyster men beroende på styrka och typ av syra kan i princip hela huden förnyas och ärr, pigmentfläckar och rynkor korrigeras. Mjölksyra har förmågan att stimulera hudens egna hyaluronsyreproduktion och därmed återfukta huden från djupet. Salicylsyra (BHA) är en fettlöslig syra som penetrerar och exfolierar porerna vilket ger akne och pormaskar en rejäl match. Elizabeth Arden PRO-behandlingarna ger en förbättrad hy på en gång. Man skyddar alltid sig mot solen året runt. Tips och råd om hemmaprodukter ges som förlänger det fina resultatet av en behandling.

The Power-Packed Lunchtime Peel  30 min.  69€

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

The Prescription Facial     50 min    79€

En aktiv och hudförbättrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktgivning och exfoliering utan kemisk peeling. En perfekt introduktion till Elizabeth Arden PRO Peeling pads.

NBE 3000 

 

NBE 3000 är tekniskt komplicerad och resultatmässigt fantastisk.
Behandlingen tar ca 75 minuter. Hudterapeuten och kunden går igenom vilket område /områden som
kunden behöver hjälp med.
Efter det gör vi tillsammans en plan för behandlingen.

RÅD innan behandlingen är att man bör dricka 2 - 4 glas rent vatten. Helst inget bubbelvatten pga av att det innehåller salter som binder vätska i kroppen. 

NBE 3000 handlar om plus- och minuspoler och radiofrekventa vågor.
De pulserande radiovågorna tränger lätt igenom de djupare hudlagren, fettvävnaden och de underliggande musklerna.

NBE 3000 är som detox för huden där bla slagg bryts ned och slussas ut via njurarna, samtidigt som processen sätter igång att stimulera huden att producera nytt kollagen och elastin för att ge spänst och fräschör.

Priset för behandlingen:

Ansikte  60 min 85€   90 min 120€

Kropp    45min 95€    90 min 150€


Den går att använda på kroppen för att reducera celluliter, bristningar och öka spänsten i huden.

 

OBS! Behandling kan ej göras på gravida, de som har epilepsi, diabetes, implantat, pacemaker,njurproblem, leverproblem, hjärtproblem, menstruation (kan ge mer blödning),nya inflammationer, cancer, äter blodförtunnande, eller har metaller i kroppen! (Titanskruvar går)

 

Behandlingsområden:

 

Hudföryngring och lyft
Rosacea och couperoser
Acne
Rynkreducering
Ödemreducering
Slapp hud
Strie och ärr
Fettreducering och celluliter

 


Denna behandling kan komplitteras i samband med NBE Deep Skin för att få behandlingen MAGIC DELUX -SOM KOSTAR 150.00 Euro 90 min .

 

DEEPSKIN

DEEP SKIN Behandlingen passar alla hudtyper från normal, fet, mogen till den allra känsligaste huden.

Först tvättas huden av med Nannic rengöring och ansitsvatten, efter appliceras Nannics härliga special peeling medan den för ligga och verka masseras dekolltage och nacke.

Behandlingen utförs i steg:

Steg 1.Den djuprengörande ABLATORN (blästring):

Med hjälp av ablatorn avlägsnas döda hudceller skonsamt genom att huden "suddas"med ett verktyg som till utseendet liknar en penna, detta sätt att blästra/slipa huden från döda hudceller, ojämnheter är mycket effektivt och förbereder huden för kommande behandlingar. Resultatet med ablatorn/blästringen blir en renare och klarare hud med fin lyster.

Steg 2. Den djupgående INFUSORN:

Öppnar upp microkanaler i huden som gör det lättare och möjligt att effektivt slussa ner aktiva ingredienser djupt ner i huden och på så sätt åstadkomma unika resultat.
Sedan väljs det vilket specialserum som ska slussas ned beroende på vilket område som ska behandlas och vilket resultat som önskas:

Hyaluronic Wrinkle -Stimulerar kollagen och elstin produktionen som behandlar rynkor långsiktigt
Hyperpigmention -Reducering av pigmenteringar
Couperoser -Reducerar rodnader och ytliga kärl
Scars -Reducerar ärr

Efter att båda stegen har utfört appliceras en härlig peel-off alg mask sompassar bäst till din hudtyp. Under verkningstiden får du handmassage.
Behandlingen avslutas med av behadlande dagcreme och spf.

Deep Skin Ansikte 75 min 95.00 Euro

NBE

 

Efter flera års omfattande tester lanserar nu results 11Cosmetiqann tillsammans med Nannic ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar
NBE finns idag på över 140 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

NBE med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.                      

Effektiv och säker metod
Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
Behandlingarna
Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengörascouperosa och bytas ut. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning.
Behandlingsåmråden:
 • Hudföryngring och lyft
 • Rosacea och couperoser
 • Acne
 • Rynkreducering
 • Ödemreducering
 • Slapp hud
 • Strie och ärr
 • Fettreducering och celluliter
 
 
 
Frågor och svar om NBE 3000
 
1. Vad är NBE 3000 för slags behandling?
NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE 3000 utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar.Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE 3000 är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.
 
2. Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 3000 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.
Sammanfattningsvis: NBE 3000 tillför energi till vävnaden -> energin penetrerar vävnaden upp till 8 cm -> detta aktiverar kroppens kylningssystem -> vilket ökar produktens genomträngningsförmåga -> som renar vävnadenoch ökar metabolismen.
 Belly nbe
3. Fakta bakom maskinen:
NBE 3000 har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.Till NBE 3000 har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan). NBE 3000 är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd av maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.
En skonsam metod som inte bara ger ett bra resultat utan också en mycket avkopplande och njutningsfull stund…I dag har konsumenter helt andra krav på sina behandlingar än de hade för några år sedan. Från att efterfråga olika behandlingar för att uppleva avkoppling, till att vilja ha perfekt resultat – till vilket pris som helst och (nästan) oberoende av smärtgraden. Dock börjar konsumeter bli allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu efterfrågas skonsamma metoder som inte bara ger bra resultat utan också en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE 3000 är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.
 
4. Hur länge har den använts?
NBE har distribuerats av Nannic tillsammans med Cosmetiqann i Sverige cirka ett år (Cosmetiqann och Sverige var först i världen med konceptet) och det finns just nu på många kliniker i Sverige. NBE finns också bland annat i övriga Norden, England, Spanien, Turkiet och Barbados. Den medicinska utrustningen har använts i 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.
 
5. Är behandlingen säker?
NBE 3000 är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
6. För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE 3000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.
 
7. Var på kroppen kan man behandla?
Behandlingar med NBE 3000 kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.
 
8. Bör man förbereda sig på något sätt?
Vid genomförande av kroppsbehandling är det lämpligt att först använda en vårdande peeling och därefter inte smörja in med bodylotion. Detta kan genomföras på de flesta NBE 500 klinikerna som ett tillägg till behandlingen. I övrigt - vara redo för en mycket njutningsfull energigivande massage och total avkoppling.
 
9. Hur går behandlingarna till?
Ansikte: Kunden placeras skönt på en mjuk på en behandlingssäng. Är det första gången rekommenderas grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en Peel-off alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE 3000 behandlingen utförs på rengjord hud.
Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE 3000. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 - 15 min. Därefter får kunden får sätta sig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder som nu har provat NBE 3000 istället för andra "vanliga" ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!Eye nbe
Samtliga NBE 3000 behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Före första behandlingen rekommenderas en mjukgörande peeling och en vårdande mask. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 - 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och "lärt sig vad den ska göra". Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.
Kroppen: Kunden ligger skönt på en mjuk behandlingssäng. Behandlingsområdet rengörs noga för att säkerställa att själva NBE 3000 behandlingen utförs på rengjord hud. Precis som vid ansiktsbehandlingarna kan peeling med fördel användas före kroppsbehandlingar för att förbättra resultatet. Den anpassade behandlingsprodukten masseras in i huden med kraftiga cirklande rörelser. Detta är mycket njutningsfullt för kunden. Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel av dessa behandlingar eftersom behandling med NBE 3000 även löser upp spända knutar. Behandling av magen tar cirka 20 minuter och lår och stuss cirka 40 - 50 minuter.
 
10. Vad är det förväntade resultatet?
I ansiktet är det möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (hudbristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar Strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.
 striae
11. När ser man det slutgiltiga resultatet?
Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5-10 gånger i ansiktet och 10-20 gånger på kroppen.Detta bero bland annat på: hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.
 
12. Är det något man ska undvika efter behandlingen?
Efter genomförd behandling finns inte några restriktioner förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat. Dessa anges på förpackningen.
 
13. Hur länge förväntas resultatet hålla i sig?
Resultatet efter behandling med NBE 3000 kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE 3000 - behandlingar.