Exuviance

exuviance-headernews pic

Med klinikbehandlingar och daglig användning av produkter, ger Exuviance ett utmärkt resultat även för problematisk hud.

Exuviance innehåller en unik kombination av alfa- och polyhydroxysyror, lindrande växtämnen och extrakt av havsväxter som återbildar huden och ger den fukt. Dessutom innehåller produkterna vitaminer, antioxidanter och solfilter som skyddar huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön och mot fria radikaler.


Exuviance Classic

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-PHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.

Ingår:     Rengöring, AHA-PHA peeling, portömning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation
Tid:     Ca 60 min
Pris:     70,00 euro

Exuviance De Luxe

Lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.

En lyxig avslappnande behandling med AHA-PHA peeling och stimulerande ansikts-, hals-, dekolletage, skulder- och handmassage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga "guldmasken" som intensivt återfuktar, regenererar och skyddar mot fria radikaler. Sist men inte minst formas dina bryn för att ge ögonen ett lyft.

Ingår:     Rengöring, AHA-PHA peeling, portömning, korrigering av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask "guldmask", handmassage, dagkräm, vårdande foundation
Tid:     Ca 90 min
Pris:     80,00 euro

Djuprensande behandling - acne, oren och/eller fet hud

Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter och överskottstalg och ger en klarare hud.

En djuprensande och djupverkande behandling med en grundlig portömning där hudterapeuten aktiverar huden med "boosters" som förstärker effekten av AHA-PHA peelingen. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar. Vid behov avslutas behandlingen med en desinficerande högfrekvens-apparatur som bidrar till att minimerar acne och orenheter.

Ingår:     Rengöring, booster, AHA-PHA peeling, portömning, ev. manuell lymfdränage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation
Apparatur:     Högfrekvens, används vid behov
Tid:     Ca 60-75 min
Pris:     70,00 euro

AHA-PHA kur alla hudtyper - intensivt förnyande

En kurbehandling ger snabba och långverkade resultat. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance.

6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

Ingår:     Rengöring, AHA-PHA peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid:     Ca 25 min
Pris:       55,00 euro per gång

AHA-PHA kur antiaging - intensivt förnyande

Den fullständiga antiageing kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer.

6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiageingbehandling. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

Ingår:     Rengöring, booster, AHA-PHA peeling, specialmask "guldmask", ögonmask, dagkräm, vårdande foundation.
Tid:     Ca 35 min
Pris:       60,00 euro per gång


Guldmasken

En mjukgörande antioxidantmask. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden lyster. Guldmasken innehåller en blandning av polyhydroxyacids (PHA) som är den nya generationen frukt- och sockersyror. Tillsammans med A-C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger den en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Vad kan Exuviance göra för dig?

Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hud lagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Det ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till översta hudlagret fastnar under detta kompakta lager med döda hudceller. Exuviance löser och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kommer fram. Härvid får huden ett jämnare och renare utseende precis som hos yngre hy. Exuviance tillför också fukt till huden, vilket gör att den känns mjuk och jämn. Därför kan den inledande användningen av Exuviance Skin Care System medföra en synlig fjällning och peeling av huden. Detta inträffar normalt inom de två första veckorna och kan pågå i upp till två veckor. Reaktionen är helt normal och är ett tecken på att exfolieringen av de översta, döda hudlagren har förbättrats. Om detta leder till irritation, bör användare av Exuviance i början använda produkterna mindre frekvent kanske en gång dagligen istället för två gånger dagligen, eller varannan dag och återgå till full användning så snart huden tål det.