Depilar System

Oönskad hårväxt hör nu till historien tack vare den nyutvecklade, effektiva metoden Depilar System™

Fjunig? Luden? Hårig? Ord vi absolut inte vill höra, om vårt mål är en mjuk, slät hud som är skön att röra vid. Det senaste inom hårborttagningsteknologin heter Depilar System™.

Systemet är baserat på den senaste och mest avancerade forskningen och är en effektiv och okomplicerad metod för att ta bort oönskad hårväxt på både män och kvinnor, oavsett deras hudfärg, hudtyp, hårfärg och hårtyp. INGEN annan hårborttagningsmetod är lika effektiv på ALLA hud- och hårtyper.

Depilar System™ är utvecklat av ett skandinaviskt forskarteam och den enzymbaserade formulan innehåller enzymerna Trypsin och Chymotrypsin, som tillsammans ger en effektivitet som är större än de första generationerna av enzymbaserade hårborttagningsprodukter. Enligt olika laboratorietest har Depilar System™ 5-10 gånger högre enzymaktivitet än liknande existerande metoder. Dessutom kostar en Depilar System™-behandling ungefär hälften av alternativa hårborttagningsbehandlingar som laser och IPL.

Depilar System™ är en professionell behandlingsmetod som utförs på hudkliniker av erfarna kosmetologer. Systemet används direkt efter en traditionell vaxning i syfte att förstöra hårsäckarna. Depilar System™ fungerar genom att bryta ner de hårproducerande celler som finns i botten av hårsäckarna och som man bara kan nå när håret är i sin växtfas (anagena fas).

Depilar System™ består av två geléer – en inhibitor (??ö.a.) och en aktivator (??ö.a.) – som båda fördelas på problemområdet omedelbart efter vaxning, sockerpasta (sugaring), hårborttagning med tråd (threading) eller efter borttagning med pincett från ett mindre område, t.ex. ögonbryn eller överläpp. När Depilar System™ når ner till de hårproducerande cellerna i botten av hårsäckarna, som är öppna och tomma efter föregående hårborttagning, startar en organisk, målinriktad cellprocess. Den unika kombinationen av de aktiva enzymerna Trypsin och Chymotrypsin bryter ner strukturen i de hårproducerande cellerna, förstör dem och förhindrar effektivt ny hårväxt. Kroppen befrias från oönskat hår.

En behandling med Depilar System™ tar bara några få minuter efter hårborttagningen på det aktuella området. Eftersom hårcellerna inte är aktiva vid samma tillfälle, är det nödvändigt med regelbundna behandlingar var 4:e till 6:e vecka (på kroppen) och var 2:a till 4:e vecka (i ansiktet) under en period på 16-24 månader. Detta är för att alla hårcellerna effektivt och säkert ska brytas ner. Tidsplanen kan dock variera från person till person.