Restylane samt Botox

Dr Eva Wagnhester från Clinic Visage och Svenska hudvårdskliniken kommer till oss 1 gång i månaden för att utföra bla. restylane och botox-behandlingar.

http://www.svenskahk.se/

Restylane® består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som redan finns i kroppen och är helt syntetiskt framställt för ökad säkerhet och långvarigt resultat.

Restylane® injiceras i huden och ger volym så att rynkor och veck slätas ut. Med Restylane® kan man även skapa fylligare läppar, tydligare ansiktskonturer och en föryngring av huden. Du får ett naturligt skönhetslyft och ett omedelbart synligt resultat. Restylane® är ett ledande varumärke inom sin kategori på den globala skönhetsmarknaden. Produkten baseras på Q-Meds patenterade NASHA™ teknologi och förbättrar det naturliga utseendet genom att tillföra och återge huden volym. Restylane och Restylane Perlane finns både med och utan bedövningsmedlet Lidocaine. Lidocainet ger en behagligare upplevelse av behandlingen.

Fördelarna med Restylane

Låt Restylane bli en naturlig del av din ansikts- och skönhetsvård. En behandling med Restylane är enkel och tar omkring 30 minuter

  • Resultatet syns direkt
  • Minimal tid borta från jobbet
  • Långvarig men inte bestående effekt
  • Naturligt och säkert med låg risk för biverkningar
  • Passar många olika behov och ger dig valmöjlighet och flexibilitet
indicationwomanrestylanese 

Botox

Botox/Vistabel är ett muskelavslappande läkemedel. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd med Botox in i de muskler man vill minska spänningarna i. Musklerna kommer då att slappna av och rynkorna slätas ut.

De rynkor som kan behandla framgångsrikt med Botox och som ger mest fördelaktigt resultat är de som kommer fram vid muskelanvändning, dvs. mimikrynkor. Rynkor som man har i avslappnat tillstånd i ansiktet behandlas ej med Botox utan bäst med Restylane.

Områden med rynkor/linjer som vi kan behandla med Botox är - pannan, bekymmersrynkan mellan ögonbrynen (glabella), de s.k kråksparkarna runt ögonen . Vissa specialområden som överläpp, munvinklar, haka och rynkor på näsan kan behandlas. Man kan även ta bort en del fina linjer i ansiktet, ge ögonbrynen ett lättare lyft samt ta bort *strängar* på halsen med Botox. Botox har använts sedan 80-talet inom sjukvården och sedan 90-talet inom estetisk hudvård för behandling av rynkor.