Arasys

arasys middle top2

Fördelen med detta system är att problematiska delar kan behandlas separat.

På en behandling bestående av 6 sessioner kan mage och höfter behandlas samt magen och rumpa eller rygg och rumpa.

Många olika kombinationer är möjliga, det är upp till dig.

Om du bara vill stärka dina muskler, är det också möjligt, till exempel överarmar och bröst.

Varje session varar bara 17 minuter. Inklusive mätning och kontroll behöver du 45 minuter.

Efter sex sessioner (varannan dag) kommer du att märka skillnad och du kommer att passa i en mindre storlek.

Arasys är en handgjord elektronisk enhet skapad och tillverkad av den samarbetsvillige uppfinnaren av den första pacemakern, Gerry Pollock. Ursprungligen byggdes den vid London University och nyligen uppgraderad på London Science Park i Innova, North London - ett EU finansierat Research Center.

Den höga intensiteten på behandlingen Inch Loss motsvarar över 330 sit-ups i en 17-minuters behandling som minskar höfter, lår, rumpa och mage. Det är det bästa allround kropp "toning" system med bevisat resultat.
Hur fungerar det?

Muskler arbetar sällan enskilt utan i grupp. Arasys systemet går förbi de signaler som normalt kommer från hjärnan och aktiverar musklerna under träningen.
Denna signal finner nerverna och ger en avbruten ström som drar samman musklerna och som sedan slappnar av. Vågformen är unik för Arasys och ger en långsam "Ramp upp", med andra ord en smidig sammandragning av muskeln som gör det till en bekväm muskelbyggande erfarenhet.
Resultatet är "Passiv Motion", som i en sjutton minuters behandling på buken motsvarar 330 sit ups. Då systemet har åtta kanaler kan flera områden på kroppen behandlas samtidigt. Dessutom har behandlingen en urindrivande effekt som leder till avlägsnandet av toxiner.