Nannic 3000

NBE

 

Efter flera års omfattande tester lanserar nu results 11Cosmetiqann tillsammans med Nannic ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar
NBE finns idag på över 140 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

NBE med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.                      

Effektiv och säker metod
Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
Behandlingarna
Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengörascouperosa och bytas ut. Med NBE utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning.
Behandlingsåmråden:
  • Hudföryngring och lyft
  • Rosacea och couperoser
  • Acne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud
  • Strie och ärr
  • Fettreducering och celluliter
 
 
 
Frågor och svar om NBE 3000
 
1. Vad är NBE 3000 för slags behandling?
NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE 3000 utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar.Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE 3000 är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.
 
2. Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 3000 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.
Sammanfattningsvis: NBE 3000 tillför energi till vävnaden -> energin penetrerar vävnaden upp till 8 cm -> detta aktiverar kroppens kylningssystem -> vilket ökar produktens genomträngningsförmåga -> som renar vävnadenoch ökar metabolismen.
 Belly nbe
3. Fakta bakom maskinen:
NBE 3000 har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.Till NBE 3000 har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan). NBE 3000 är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd av maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.
En skonsam metod som inte bara ger ett bra resultat utan också en mycket avkopplande och njutningsfull stund…I dag har konsumenter helt andra krav på sina behandlingar än de hade för några år sedan. Från att efterfråga olika behandlingar för att uppleva avkoppling, till att vilja ha perfekt resultat – till vilket pris som helst och (nästan) oberoende av smärtgraden. Dock börjar konsumeter bli allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu efterfrågas skonsamma metoder som inte bara ger bra resultat utan också en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE 3000 är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.
 
4. Hur länge har den använts?
NBE har distribuerats av Nannic tillsammans med Cosmetiqann i Sverige cirka ett år (Cosmetiqann och Sverige var först i världen med konceptet) och det finns just nu på många kliniker i Sverige. NBE finns också bland annat i övriga Norden, England, Spanien, Turkiet och Barbados. Den medicinska utrustningen har använts i 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.
 
5. Är behandlingen säker?
NBE 3000 är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
 
6. För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE 3000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.
 
7. Var på kroppen kan man behandla?
Behandlingar med NBE 3000 kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.
 
8. Bör man förbereda sig på något sätt?
Vid genomförande av kroppsbehandling är det lämpligt att först använda en vårdande peeling och därefter inte smörja in med bodylotion. Detta kan genomföras på de flesta NBE 500 klinikerna som ett tillägg till behandlingen. I övrigt - vara redo för en mycket njutningsfull energigivande massage och total avkoppling.
 
9. Hur går behandlingarna till?
Ansikte: Kunden placeras skönt på en mjuk på en behandlingssäng. Är det första gången rekommenderas grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en Peel-off alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE 3000 behandlingen utförs på rengjord hud.
Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE 3000. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 - 15 min. Därefter får kunden får sätta sig upp och beskåda resultatet (det vill säga skillnaden mellan behandlat och icke behandlat område) innan andra sidan behandlas. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme vilket ökar njutningsgraden ytterligare. Kunder som nu har provat NBE 3000 istället för andra "vanliga" ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!Eye nbe
Samtliga NBE 3000 behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Före första behandlingen rekommenderas en mjukgörande peeling och en vårdande mask. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 - 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och "lärt sig vad den ska göra". Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.
Kroppen: Kunden ligger skönt på en mjuk behandlingssäng. Behandlingsområdet rengörs noga för att säkerställa att själva NBE 3000 behandlingen utförs på rengjord hud. Precis som vid ansiktsbehandlingarna kan peeling med fördel användas före kroppsbehandlingar för att förbättra resultatet. Den anpassade behandlingsprodukten masseras in i huden med kraftiga cirklande rörelser. Detta är mycket njutningsfullt för kunden. Kunder med djupt spända muskler har särskilt stor fördel av dessa behandlingar eftersom behandling med NBE 3000 även löser upp spända knutar. Behandling av magen tar cirka 20 minuter och lår och stuss cirka 40 - 50 minuter.
 
10. Vad är det förväntade resultatet?
I ansiktet är det möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (hudbristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar Strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.
 striae
11. När ser man det slutgiltiga resultatet?
Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5-10 gånger i ansiktet och 10-20 gånger på kroppen.Detta bero bland annat på: hur kunden själv behandlar hemma med Nannic’s produkter för egenvård, ämnesomsättningens nivå (hög ämnesomsättning ger fortare resultat som håller längre) samt hur kunden ser ut i utgångsläget före genomförda behandlingar.
 
12. Är det något man ska undvika efter behandlingen?
Efter genomförd behandling finns inte några restriktioner förutom att följa terapeutens rekommendationer för Nannic’s övriga produkter som används för hemmabruk för att få ett snabbare resultat. Dessa anges på förpackningen.
 
13. Hur länge förväntas resultatet hålla i sig?
Resultatet efter behandling med NBE 3000 kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre varar resultatet. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera med NBE 3000 - behandlingar.