Boka nu

Hårborttagning

Vaxning

Vaxning hela benen 60 min
Vaxning hela ben + bikini 75 min
Vaxning bikinilinjen 30 min
Vaxning ½ ben & bikini 45 min
Vaxning överläpp 30 min
Vaxning överläpp & haka 30 min 
Armhåla 30 min

Vaxningen kan kombineras helt enligt dina önskemål.

Diatermi

Vid behandlingen förs en tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäcken som ligger några millimeter ner i huden. Värmen skadar hårsäcken så att hårstrået inte kan växa ut igen. Behandlingen tar lite tid eftersom varje hårsäck måste behandlas var för sig.

Cavi-Lipo

Cavi-Lipo är ett av de mest avancerade och effektivaste ultraljudssystem som använder sig av kavitation för att bryta ner fettceller på besvärliga områden. Maskinen används för att permanent avlägsna fettvävnad, reducera celluliter samt strama upp slapp hud.

Ultraljud med kavitation är den nyaste idén för fettreducering. Cavi-Lipo fungerar på allt underhudsfett och hela kroppen kan behandlas på ett snabbt, säkert och effektivt sätt. Cavi-Lipo arbetar med ultraljud på ca. 25KHz och behandlingen sker med hjälp av en patenterad sond som långsamt förs över det aktuella behandlingsområdet. Det unika med Cavi-Lipo är att ultraljudsvågorna korsar varandra, vilket orsakar en störning som ökar effekten.

Vad är kavitation?

Kavitation är uppkomsten av ångfyllda micro-bubblor som uppstår när lågfrekventa ultaljudsvågor sänds igenom vätska. Med hjälp av dessa ultraljudsvågor med hög intensitet bildas små vakumbubblor i vävnadsvätskan. Bubblorna imploderar när fettcells membranet brister och det uppsamlade fettet i cellen frigörs utan att skada omkringliggande vävnader.

Den lokala värmen som uppstår i de kollapsande mikrobubblorna leder till att fettcellerna förstörs. Återstående vätska och kroppens andra celler påverkas inte av behandlingen.

Nannic NBE 3000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med  NBE 3000. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.
Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration.

Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 3000 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarigt resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.

Behandling med  NBE 3000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingsområden

Hudföryngring och lyft
Rynkreducering
Ödemreducering
Fettreducering och Celluliter
Slapp hud (haka, mage, armar, ben)
Muskelmassage
Dubbelhaka

2019-03/nannic-kropp
2019-03/nannic-kropp-2