Boka nu

En Exuviance behandling ger resultat

En professionell ansiktsbehandling på hudvårdssalong ska, förutom avkoppling och välbefinnande, ge en förbättring av huden på något sätt. En ansiktsbehandling ses ofta som en lyx i tillvaron som man ska ”unna sig”, men med filosofin bakom Exuviance handlar det om en sund vana snarare än lyx.

Passar alla hudtyper och åldrar

Alla Exuviance sammansättningar är gjorda med ett patenterat system vilket gör behandlingarna kan tålas av ”alla”. Även känsliga hudtyper kan genomgå en Exuviance behandling. Hudterapeuten gör en noggrann hudanalys och anpassar behandlingen till dig och din hud.

Exuviance behandlingar – tillsammans med daglig användning av hudvårdsprodukter från Exuviance – förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av acne. Men även hud som är problemfri har gott av att få regelbundna behandlingar för att hålla huden fin och motverka uppkomsten av ålderstecken och torrhet. Hudens naturliga cellomsättningsprocess är ca 28 dagar. Man brukar därför rekommendera behandling på klinik ca 1 gång i månaden, men behovet varierar från person till person. Ibland rekommenderas ett kortare intervall mellan behandlingarna under en period och i andra fall kan det gå längre mellan behandlingarna. Detta avgör du tillsammans med din hudterapeut. Förbättring kan ofta ses efter en till tre månader.

Omnilux föddes när det engelska företaget Phototherapeutics utvecklade ljusbehandlingar åt brittiska sjukhus för att behandla godartade hudförändringar. Efterhand visade det sig att även huden runtomkring de behandlade områdena blev slätare och fastare. Patienterna upplevde en stor förändring i spänst samt reducering av fina linjer och rynkor.

Behandlingen vidareutvecklades för den estetiskt medicinska marknaden, och fick namnet Omnilux Revive. Den baseras på ett rent, smalbandigt rött ljus, säkrare än vanligt dagsljus, då alla UV-och infraröda strålar har filtrerats bort. Behandlingen är helt smärtfri och verkar uppiggande.

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för medicinska skönhetsbehandlingar, NBE 3000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 3000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig utvärtes metod, en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

Nannic NBE 3000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

Behandlingarna

Behandling med NBE 3000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 3000 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden, Hudföryngring och lyft, Rosacea och couperoser, Acne, Rynkreducering, Ödemreducering, Slapp hud, Fettreducering och celluliter.

Nannic NBE 3000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter

NBE 3000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 3000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre 
hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 3000. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Effektiv och säker metod

Behandling med Nannic NBE 3000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Specialutvecklade krämer

De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Varje kräm är specifikt framtagen för varje behandlingsområde.

2019-02/nannic-magic-delux-1
2019-02/nannic-magic-delux-2

Den NYA generationens microneedling och ett unikt duokoncept.

En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande demikrokanalsteknik och specialtillverkade serum. De aktiva ingredienserna kan genom små mikrokanaler effektivt slussas ned på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av cellerna stimuleras. NBE Deep skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp, en banbrytande metod med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, ärr, akne, oren hud, couperoser, pigmentfläckar, förstorade porer, bristningar.

1 behandling, 90 min - 1.695:-
3 behandlingar - 4.000:-

NANNIC NBE SKIN REJUVENATION

Ljuvlig behandling utan kirurgiska ingrepp - en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, slapp hud, akne, ärr, dubbelhaka, tunga ögonlock, oren hud, couperoser, pigmentfläckar, förstorade porer, mörka ringar / påsar under ögonen.

Med NYA SYNERGI+ behandlas effektivt samtliga hudtyper med fina resultat. Fyra olika tekniker som kan användas enskilt eller i otaliga kombinationer beroende på önskemål och behov. I kombination med Solution by Victus produkter utlovas fina och effektfulla resultat samtidigt som behandlingarna är både behagliga och avkopplande.

Deep Wash Technology

Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring. 

Active Skin Technology

Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.

Keep It Young Technology

Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

Deep Inject Technology

Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.
 

Dr Pugliese har en hudvårdsfilosofi  baserad på kroppens dygnsrytmer, som försvarar miljöskador under dagen och stimulerar reparationsmekanismer under sömnen. Circadias produkter innehåller parabenfria konserveringsmedel, en mängd avancerade ingrediensteknologier och specialprodukter för omfattande behandling av åldrande hud, pigmentproblem, akne och rosacea.

Dr. Pugliese, Circadias grundare, förblir en stark, inflytelserik röst i vetenskapen om åldrande hud.Michael Pugliese, Circadias VD, har fått ett framstående rykte som föreläsare inom hudvetenskap och som innovatör inom produktformulering.

CIRCADIA swich

Swich är en hudföryngande behandling som ger ett ansiktslyft . Huden både känns & ser yngre ut efter
Switch är den perfekta behandlingen på den kund som inte vill eller kan göra en kemiskt peel som resulterar i konvalecenstid och fjällning
Switch hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivåer. Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet.

CIRCADIA mixology

Mixolgy ansiktsbehandling  
En skräddarsydd ansiktsbehandling, där man med hjälp av en cocktail av masker och lätt syra skapar en individuellt anpassad behandling som förbättrar ditt hudtillstånd och ger dig en unik behandling specifikt för just din hud.

CIRCADIA OXYGEN RX

En perfekt behandling för dig med känslig hud, rosacea, reaktiv hud eller akne men som vill ha en aktiv behandling med tydliga resultat. Oxygen är mycket skonsam och jobbar kärl sammandragande samt bakteriedödande. Behandlingen ger huden en fantastisk lyster och lugnar och dämpar rodnad direkt .Behandlingen är väldigt skön och avslappnande med mycket ansiktsmassage. 

Oxygen Rx-behandlingen kan användas på vilken hudtyp som helst. Den bakteriedödande verkan gör det extremt fördelaktigt för akne. Den jobbar uppljusnande och kärlsammandragande vilket ger omedelbara resultat. Slutresultatet är en klar och jämn hudton med en känsla av fasthet. Kan upprepas så ofta som en gång i veckan.

-Bakteriedödande
-Jobbar hud utjämnande, förbättrar ärr och pigmenteringar
-Ökar hudfunktionen och dess näringsupptag
-Minskar rodnad & jobbar kärlsammandragande
-Stimulerar fibroblasterna att producera mer kollagen

I behandlingen; Dubbelrengöring, cocoa enxympeel, oxygen treatment samt avslutande produkt anpassad efter hudtyp.

Esse framtidens hudvård - världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.

Ta del av framtidens hudvård. I denna unika behandling används produkter från den mångfaldt prisbelönta hudvårdsserien Esse Probiotik Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter.

Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring till hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden, har Esse lyckats skapa en högeffektiv, ekologisk hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

Esse Probiotisk Ansiktsbehandling Anti-Age Lyx

En lyxig ansiktsbehandling med en känsla av avslappning och massage. Vi arbetar med produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt.

Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud. Trippelrengöring, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon och ansiktscreme.
90 min-130.
60 min-95.
 

Esse Prebiotisk Ansiktsbehandling Bas

En ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage. Vi arbetar med produkter som innehåller prebiotika, näring till de goda bakterierna, vilket leder till balans i huden, ökad fukthalt och omedelbar lyster och fräschör. 

Rekommenderas till alla hudtyper. Trippelrengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon och ansiktscreme.
90 min-115. 
60 min-85. 

Esse Probiotisk Ansiktbehandling Sensitive

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanserade hudtillstånd som acne, rosacea och eksemhud. Vi arbetar med produkter med levande probiotika (goda bakterier)vilket leder till balans i huden, lugn och ro samt omedelbar lyster och fräschör.

Trippelrengöring, enzympeeling,ånga, porrengöring, massage, ögon- och ansiktsmask, avslutande serum och ögon och ansiktscreme.
90 min-120 
60 min-89. 

DERMAPEN - MICRO NEEDLING

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

  • Huduppstramning och -föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud och acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar
  • Ärr, inklusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador
  • Hudbristningar


 

I STÄLLET FÖR NÅLAR - NYHET!

Infuzion är en helt NY, nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs 3 mm djupt ned i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyalerounsyra in i dermis till subkutan nivå via håfollikeln och svettkörteln. Behandlingen ger omedelbar effekt, na linjer och mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn, fin yta med lyster. Resultatet syns direkt!

Revolutionerande hudbooster

Börja med årtiondets revolutionerande behandling utan nålar och reducera dina rynkor på 20 minuter, utan injektioner. Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolltage och händer. För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en behandlingskur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter behövs endast en behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar på djupet och ger ett föryngrat utseende.

2019-02/infuzion-1
2019-02/infuzion-2

Medicinska hudvårdsprodukter för livslång hudhälsa

ZO Skin Health Inc. grundades 2007 av Dr. Zein Obagi som har över 35 årserfarenhet av dermatologisk forskning och kliniska studier. Dr. Zein Oabgis vision är att ständigt ligga i framkant inom forskning av hudhälsa och att utveckla nästa generations hudvård. Begreppet hälsosam hud definieras av Dr. Obagi som mjuk, fuktig, fast, med jämn hudton, motståndskraftig samt fri från sjukdom. Dessutom menar Dr. Zein Obagi lite kontroversiellt att det enbart finns två olika hudtyper – torr respektive fet hud. Så kallad blandhud beror enligt Dr. Obagi på en trasig hudbarriär hos någon av hudtyperna, som går att reparera genom bra och effektiv hudvård

Innovativ vetenskap

Dr. Obagi har i samarbete med ZO Skin Health inc. utvecklat en komplett portfölj av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Produktserierna heter ZO Skin Helath och ZO Medical. ZO Skin Helath jobbar dagligen förebyggande och innefattar produkter som håller huden aktiv och frisk. Produkterna vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling. ZO Medical är inriktat på terapeutiska lösningar där man arbetar med produkter, protokoll och behandlingar av vanliga och kroniska hudtillstånd.
 

VAD ÄR COOLIFTING?

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande Botox och en mycket finfördelad hyaluronsyra( naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

VILKA OMRÅDEN KAN JAG BEHANDLA?

Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabellan (mellan bryn), nasolabiala vecken (linjer runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

HUR LÄNGE HÅLLER COOLIFTNING?

Resultatet är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd.

Resultatet håller upp till 6 månader.

Rådgör med din hudterapeut under konsultationen.

VI REKOMMENDERAR

SHOCK TREATMENT
För behandling av rynkor/linjer.
4 behandlingar (en per vecka under en månad)
Påfyllning 4-6:e vecka.

DUBBLE SESSION
Rekommenderas för fuktbehandling.
(2 behandlingar i rad, en per vecka/varannan vecka)
Sedan påfyllning 6-8:e vecka.

2019-03/coolifting-ba-1
2019-03/coolifting-ba-2