Boka nu

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för medicinska skönhetsbehandlingar, NBE 3000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 3000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig utvärtes metod, en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

Nannic NBE 3000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

Behandlingarna

Behandling med NBE 3000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 3000 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden, Hudföryngring och lyft, Rosacea och couperoser, Acne, Rynkreducering, Ödemreducering, Slapp hud, Fettreducering och celluliter.

Nannic NBE 3000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter

NBE 3000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 3000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre 
hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 3000. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Effektiv och säker metod

Behandling med Nannic NBE 3000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Specialutvecklade krämer

De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Varje kräm är specifikt framtagen för varje behandlingsområde.

2019-02/nannic-magic-delux-1
2019-02/nannic-magic-delux-2

Den NYA generationens microneedling och ett unikt duokoncept.

En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande demikrokanalsteknik och specialtillverkade serum. De aktiva ingredienserna kan genom små mikrokanaler effektivt slussas ned på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av cellerna stimuleras. NBE Deep skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp, en banbrytande metod med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, ärr, akne, oren hud, couperoser, pigmentfläckar, förstorade porer, bristningar.

1 behandling, 90 min - 1.695:-
3 behandlingar - 4.000:-

NANNIC NBE SKIN REJUVENATION

Ljuvlig behandling utan kirurgiska ingrepp - en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, slapp hud, akne, ärr, dubbelhaka, tunga ögonlock, oren hud, couperoser, pigmentfläckar, förstorade porer, mörka ringar / påsar under ögonen.

Dr Pugliese har en hudvårdsfilosofi  baserad på kroppens dygnsrytmer, som försvarar miljöskador under dagen och stimulerar reparationsmekanismer under sömnen. Circadias produkter innehåller parabenfria konserveringsmedel, en mängd avancerade ingrediensteknologier och specialprodukter för omfattande behandling av åldrande hud, pigmentproblem, akne och rosacea.

Dr. Pugliese, Circadias grundare, förblir en stark, inflytelserik röst i vetenskapen om åldrande hud.Michael Pugliese, Circadias VD, har fått ett framstående rykte som föreläsare inom hudvetenskap och som innovatör inom produktformulering.

CIRCADIA swich

Swich är en hudföryngande behandling som ger ett ansiktslyft . Huden både känns & ser yngre ut efter
Switch är den perfekta behandlingen på den kund som inte vill eller kan göra en kemiskt peel som resulterar i konvalecenstid och fjällning
Switch hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivåer. Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet.

CIRCADIA mixology

Mixolgy ansiktsbehandling  
En skräddarsydd ansiktsbehandling, där man med hjälp av en cocktail av masker och lätt syra skapar en individuellt anpassad behandling som förbättrar ditt hudtillstånd och ger dig en unik behandling specifikt för just din hud.

CIRCADIA OXYGEN RX

En perfekt behandling för dig med känslig hud, rosacea, reaktiv hud eller akne men som vill ha en aktiv behandling med tydliga resultat. Oxygen är mycket skonsam och jobbar kärl sammandragande samt bakteriedödande. Behandlingen ger huden en fantastisk lyster och lugnar och dämpar rodnad direkt .Behandlingen är väldigt skön och avslappnande med mycket ansiktsmassage. 

Oxygen Rx-behandlingen kan användas på vilken hudtyp som helst. Den bakteriedödande verkan gör det extremt fördelaktigt för akne. Den jobbar uppljusnande och kärlsammandragande vilket ger omedelbara resultat. Slutresultatet är en klar och jämn hudton med en känsla av fasthet. Kan upprepas så ofta som en gång i veckan.

-Bakteriedödande
-Jobbar hud utjämnande, förbättrar ärr och pigmenteringar
-Ökar hudfunktionen och dess näringsupptag
-Minskar rodnad & jobbar kärlsammandragande
-Stimulerar fibroblasterna att producera mer kollagen

I behandlingen; Dubbelrengöring, cocoa enxympeel, oxygen treatment samt avslutande produkt anpassad efter hudtyp.

DERMAPEN - MICRO NEEDLING

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

  • Huduppstramning och -föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud och acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar
  • Ärr, inklusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador
  • Hudbristningar


 

Medicinska hudvårdsprodukter för livslång hudhälsa

ZO Skin Health Inc. grundades 2007 av Dr. Zein Obagi som har över 35 årserfarenhet av dermatologisk forskning och kliniska studier. Dr. Zein Oabgis vision är att ständigt ligga i framkant inom forskning av hudhälsa och att utveckla nästa generations hudvård. Begreppet hälsosam hud definieras av Dr. Obagi som mjuk, fuktig, fast, med jämn hudton, motståndskraftig samt fri från sjukdom. Dessutom menar Dr. Zein Obagi lite kontroversiellt att det enbart finns två olika hudtyper – torr respektive fet hud. Så kallad blandhud beror enligt Dr. Obagi på en trasig hudbarriär hos någon av hudtyperna, som går att reparera genom bra och effektiv hudvård

Innovativ vetenskap

Dr. Obagi har i samarbete med ZO Skin Health inc. utvecklat en komplett portfölj av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Produktserierna heter ZO Skin Helath och ZO Medical. ZO Skin Helath jobbar dagligen förebyggande och innefattar produkter som håller huden aktiv och frisk. Produkterna vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling. ZO Medical är inriktat på terapeutiska lösningar där man arbetar med produkter, protokoll och behandlingar av vanliga och kroniska hudtillstånd.
 

Collagen Lift ™

HUR FUNGERAR COLLAGEN LIFT?
Vrid tillbaka klockan med den senaste huduppstramningsbehandlingen.

Kollagen håller huden fyllig och fast, men kroppen producerar mindre varje år vilket gör att huden tappar sin elasticitet när vi åldras. Fina linjer och rynkor börjar bildas och huden börjar sjunka.

Vår senaste behandling, Collagen Lift ™ hjälper genom att stimulera kroppens egen naturliga produktion av kollagen och elastin för att vända effekterna av hudens åldrande – och det är verkligen effektivt!

Under behandlingen levererar en keramisk stav vågor av radiofrekvensenergi för att justera fibrerna i huden. De djupare nivåerna av huden värms upp, vilket stimulerar flera naturliga reaktioner i kroppen. Collagen Lift är inte smärtsamt eller invasivt som en ansiktslyftning eller andra medicinska procedurer, i själva verket känns det som en massage med heta stenar.

Resultaten kan ses direkt
Resultatet av en Collagen Lift-behandling kan ses direkt - din hud blir omedelbart stramare. Dessutom kommer du att fortsätta se förbättringar i upp till tre månader efter att dina behandlingar är slut. Dessutom håller resultaten i upp till två år!

❋ FÖRDELARNA MED COLLAGEN LIFT

Collagen Lift ™ är extremt effektivt för icke-kirurgisk huduppstramning  av lös eller slapp hud. Detta gör den idealisk för dem som antingen inte vill eller inte tror att de är gamla nog för kirurgiska ingrepp.   Med Collagen Lift™ du se fram emot ökad muskeltonus, en mer definierad käklinje och minskade fina linjer orsakade av den naturliga uppstramande effekten från en omställning av vävnaderna.

Resultaten från en kur med Collagen Lift™  Spänning av elastinfibrerna sker omedelbart, vilket ger ett omedelbart synligt resultat. Behandlingen stimulerar också nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra.

Collagen Lift™ ökar kollagenproduktionen i upp till 3 månader efter att kuren har avslutats. Långsiktigt, resultat kan hålla i upp till 2 år.

❋ VAD BEHANDLAR COLLAGEN LIFT?

Vinka adjö till fina linjer, rynkor, slapp hud, kalkonhals och käkar. Collagen Lift  ger dig en uppstramande och fyllig effekt utan behov av invasiva behandlingar.

Oavsett hur mycket din hud redan har åldrats är Collagen Lift skonsam nog att användas runt ögonen och även på dekolletage. Så vilka tecken på åldrande du än vill ta itu med, det här är behandlingen du har väntat på.

Collagen Lift är inte bara en ansiktsbehandling utan kan även användas på kroppen. Föryngrar och stramar upp huden, lyfter och skulpterar och verkar på celluliter

Plason Facial Services

WHAT IS PLASON?
PlaSon facial services combine the power of ultrasonic technology and plasma, the fourth state of matter consisting of ionised gas, to bring multiple benefits to the skin with virtually no down time. It effectively targets acne, inflammation, wrinkles, hyperpigmentation, skin regeneration & Collagen production. This advanced, non-invasive device also enhances the efficacy of skin treatment programs by boosting the absorption of essential skincare products into skin tissues.

Unlike a laser it does NOT impact the skin, blood or epidermal tissue while having an outstanding effect on skin sterilization, absorption, regeneration, anti pigmentation and elasticity. PlaSon can be used alone with either the Plasma Poration or Sono Poration function, or as a combination of both. Plason is also one of the only devices that can be used while on Accutane as well as most other acne medications.

INDICATIONS
Active Acne - plasma creates radicals which are unstable, to stabilize they attach to bacteria molecules, causing the bacteria molecules to break and turn into carbon dioxide and water causing sterilization. It is normal for acne to seep water after as it is expelling bacteria. 

Skin Regeneration - Plasma stimulates the generation of collagen and fibroblasts. 

Collagen remodelling - plasma enhances cutaneous delivery of epidermal growth factor by regulating E-cadherin-mediated cell junctions. 14%^ Skin tightness improvement. 

Sebum production reduction - reduces oil production by up to 25% 

HOW PLASON TREATS ACNE AND INFLAMMATION
PlaSon PlasmaClear services at REJUV Encinitas & Carlsbad California alleviates acne and skin inflammation by eliminating bacteria from the surface of the skin by using a strong, sterilizing stream of low-temperature plasma with ultrasonic technology.

Utilising the Plasma Poration handpiece, plasma radicals are broken apart at a high atmospheric pressure, which gives the feeling of a showering type stream onto the skin. As a result of the plasma’s newly broken molecular structures, these plasma radicals stabilize themselves by combining with bacterial molecules. These combinations produce other molecules such as carbon dioxide and water, which effectively remove & kill off bacterial molecules from the skin.

When employed in treatment programs that target acne and skin inflammation, PlaSon also helps boost the absorption of clarifying skincare products into the skin to ensure effective results. The stable cavitation function of the Sono Poration handpiece increases cell absorption and serum delivery by enabling the steady flow of fluids, while simultaneously creating holes in the membrane on a cellular level.


HOW PLASON TREATS AGING SKIN
The PlasmaFacial Poration handpiece of PlaSon uses electrically-charged plasma ions to correct imbalances in the membrane potential of aged cells. This tightens the cellular membrane and restores the normal operation of cells, which works to firm up and increase the elasticity of loose, aging skin.

PlaSon rejuvenates aging skin by stimulating blood circulation, lymphatic flow & drainage, as well as the generation of fibroblasts and new, more elastic collagen for remodeling. These work to strengthen the skin’s elasticity and smooth out dermal wrinkles for a tight, supple, and more youthful-looking appearance.

When employed in a series of programs that target aging skin and wrinkles, PlaSon also helps to boost the absorption of targeted serums into the skin to ensure effective results. The Plasma Poration handpiece also induces enhanced cell absorption by temporarily disrupting the adhesions between cell molecules maximizing the effectiveness of delivery.


HOW PLASON TREATS DULL AND DISCOLORED SKIN
PlaSon PlasmaFacial services at REJUV Carlsbad, Encinitas & San Diego CA effectively reduce hyperpigmentation, dark spots, scars, and other forms of skin discoloration by suppressing melanin and facilitating its removal from the dermis and epidermis. 

The Plasma in particular, bombards the skin with plasma ions, which facilitates the exfoliation of melanin and foreign substances such as dead skin cells from the skin. This both lightens and brightens the skin to create a clearer, more even, and radiant complexion.

When employed in conjunction with serum delivery programs that target dull or discolored skin, PlaSon also helps to boost the absorption of lightening and brightening serums into the skin to ensure effective results. Plason uses sonoporation (stable ultrasound) as well to produce acoustic streaming which increases the flow of fluid in a cells environment. By doing this the dermis stimulates fibroblasts and enhances the skin's elasticity through a massaging type effect while facilitating the discharge of melanin and impurities from the skin . 

2022-12/anti-aging-facial-services-rejuv-san-diego-ca
2022-12/treat-acne-inflammation-rejuv-san-diego-encinitas-carlsbad-ca
2022-12/plason-plasma-shower-rejuv-carlsbad-encinitas-california-facials
2022-12/facials-plason-acne-san-diego-ca-collagen-wrinkles
2022-12/plason-plasmaclear-plasmafacial-rejuv-encinitas-carlsbad-ca-san-diego-facial-services